KABE ..... Altid et skridt foran

Stacks Image 47

KABE SMART D
ALLE FUNKTIONER PÅ ÉN SKÆRM.

play_store_50 apple_store_50

Betjeningspanelet, KABE SMART D, overvåger alt i din campingvogn. Herfra kan du også styre alle funktioner. Panelet er designet meget brugervenlig og har et let overskueligt touch screen-display. Her kan du se ferskvandsniveau, spildevandsniveau og batterikapacitet. Du kan styre belysning, aircondition, varmeovn eller temperatur og det valgte tilbehør som for eksempel Cityvand.
Systemet har også flere alarmfunktioner, som minder dig om, når det er tid til service, eller hvis en sikring er gået. Alt praktisk samlet på samme skærm. Nyt i 2017! Standard i Royal, Hacienda og Imperial. En nyhed er KABE Smart D Remote, som via en app gør det muligt at fjernstyre campingvognens betjeningspanel, uanset hvor du befinder dig.
KABE Smart D Remote er bygget op omkring en 4G-router med eksterne antenner og et mobilt modem. Ud over at kunne styre opvarmning og belysning og have tjek på campingvognens funktioner og alarmer via telefonen får du også adgang til en rigtig god trådløs internetopkobling, mens du er på farten. KABE Smart D Remote findes som tilvalg, er standard på Imperial.
Introduktionsfilm Smart D
Brugervejledning Campingvogne
På startskærmen vises alle knapper til belysning og digitale knapper til lysdæmpning. Her ser du også temperatur, både ude og inde, og klokken.
Link
Al information og styring omkring varme vises på en side for sig. Her skruer du nemt og praktisk op og ned for varmen med digitale knapper.
Link
Stacks Image 49
Aktuel statusinformation om ferskvandsniveau, spildevandsniveau og batterikapacitet vises på en overskuelig måde.
Link